OVER

Welkom bij WatercolorWall
Ik ben Ricardo Bouman, een grafisch vormgever, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.
Naast mijn creatieve baan ben ik ook in mijn vrije tijd actief op het gebied van ontwerp, illustraties en schilderkunst. Tekenen en schilderen doe ik al van jongs af aan en was een mooie basis voor een carrière in de grafische sector.
Ik hou van (verre) reizen en het ontdekken van mooie locaties. Als illustrator en fotograaf ben ik vooral gericht op het fotograferen en schilderen van landschappen, stadsgezichten en expressionistische- en abstracte werken die een connectie hebben met de natuur, een emotie of een locatie.
Door mijn interesse in reizen, topografie en moderne kunst, ben ik in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie.
Ik illustreer onder andere Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten in moderne en artistieke stijlen die ik met de hand teken en kleur geef met mediums zoals verf, natuurlijke materialen en inktsoorten. Mijn favoriete medium is aquarel (waterverf). Mijn webshop heet dus niet voor niets WatercolorWall. En ook al ligt mijn passie bij aquarel, ik pin me niet vast aan één stijl. Ik zoek telkens weer nieuwe manieren en verrassende invalshoeken om mijn ideeën te vertalen tot unieke artistieke eyecatchers voor jouw woon- en/of zakelijke interieur.
Heeft u vragen over mijn werk dan kunt u mijn een mailtje sturen via: info@desenho.nl